Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni

Mesajul comandantului

     Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni are misiunea onorantă de a educa și forma tinere caractere și personalități în spiritul datoriei, dreptății, responsabilității, instruți pentru o carieră militară de succes, devotați și mereu pregătiți să servească interesele țării.
     De la un an la altul, ne aflăm într-un proces continuu de adaptare la noile cerințe ale sistemului educațional iar satisfacția beneficiarilor privitoare la calitatea absolvenților noștri ne conferă certitudinea că parcurgem un drum al evoluției instituționale, reușind să ne afirmăm ca un furnizor de educație credibil și atractiv pentru tinerii care doresc să îmbrace uniforma militară.
     De la început ne-am asumat obligația morală de a transforma generații de tineri entuziaști în oameni puternici, riguroși, demni de uniforma bleu-jandarm, pregătiți să-și îndeplinească în orice moment datoria și devotați instituției pe care o reprezintă, oferindu-le un fundament solid pentru desăvârșirea carierei profesionale și a propriei personalități.
     Generațiile de absolvenți care ne-au trecut pragul au făcut și fac, în continuare, cinste numelui acestei școli, contribuind astfel la afirmarea și evoluția Jandarmeriei Române.
     Aveți încredere în noi și convingerea că școala noastră reprezintă opțiunea pentru un viitor profesional plin de perspective și provocări.

colonel VLADIMIRESCU Tudor